Madplan uge 31.

0 kommentarer
Madplan - nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 31

Så er jeg klar med en madplan til uge 31. Og hvad skal vi så have at spise i den kommende uge? Tjaa, det har faktisk ikke været helt nemt at planlægge aftensmaden på det sidste. Når jeg fx planlægger aftensmad af den lidt mere fyldige slags, så bliver det grillvejr. Hvorimod jeg kan være helt sikker på, at når jeg har planlagt en let sommer-ret, så bliver det køligt og blæsende. Det er sørme ikke sådan at finde ud af 😉

Anyway, der er lidt af hvert på menuen til den kommende uge. Og så må vi bare bytte om på dagene i madplanen, så det passer med vejret. 

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 31.

Mandag.

Ugen starter nemt og lækkert med sandwiches med hjemmelavet tunsalat. Jeg køber som regel et stort baguette hos bageren, som jeg flækker og fylder med tunsalat og grønt. Men sandwichboller eller sandwichbrød kan også bruges. Tilbehøret bliver som regel grøntsager i stave og en god dip.

Tunsalat – nem opskrift på hjemmelavet tun salat.

Tirsdag.

Fajitas med kylling og peberfrugter. Nem og lækker aftensmad. Og når kyllingen først er lagt i marinaden, kan den sagtens ligge på køl i et døgns tid, så man kan evt. starte allerede mandag. Jeg serverer lune tortillapandekager til og masser af salat og dressing, men ris er også en mulighed.

Fajitas med kylling og peberfrugt…

Onsdag.

Denne her pastasalat med masser af grønt er en favorit herhjemme. Vi spiser ofte salaten som kødfri hovedret – gerne med hvidløgsbrød til. Men den er også god som tilbehør til stegt kylling, laks eller lignende. Og selvfølgelig kan man også tilføje kylling, bacon mm til selve salaten.

Pastasalat med masser af grønt – min bedste opskrift.

Torsdag.

Torsdag står menuen på nationalretten, nemlig stegt flæsk med persillesauce. Jeg steger som regel flæsk i ovnen, så sværen bliver knasende sprød, præcis som på en flæskesteg. Men man kan også sagtens stege det på grillen eller på panden. Tilbehøret er selvfølgelig kogte kartofler.

Stegt flæsk med persillesauce – min bedste opskrift.

Fredag.

Pasta med flødeost, bacon og ærter. En klassiker fra bloggen, og en rigtig livret – både hjemme hos os og ude hos mange af jer, og den skal altså bare på menuen med jævne mellemrum. Flødeost naturel kan erstattes af flødeost med smag, og bacon kan erstattes af skinke, kylling eller rejer, hvis man foretrækker det.

Pasta med flødeost og bacon…

Lørdag.

Sommermad på bedste mormor vis. Grydestegt kylling med brun skysauce, nye kartofler og hjemmelavet agurkesalat. Måske også en grøn salat med mormordressing.

Grydestegt kylling med persille…

Søndag.

Tarteletter med gulerødder, ærter og skinketern er en ret, som jeg husker fra min barndom. Og selvom vi også fik tarteletter med høns i asparges, så er denne her “sommerudgave” med stuvede ærter og gulerødder og skinke eller hamburgerryg i tern altså min favorit.

Tarteletter med ærter og gulerødder.

Ugens lækkeri.

Hjemmelavede florentinere med sprøde, karamelliserede mandler og chokoladedyp er virkelig en lækkerbisken. Perfekte til en god kop kaffe – evt. lagt sammen 2 og 2 med smørcreme i midten.

Florentinere.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)