Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Måltidskasser fra Aarstiderne…

0 kommentarer
Annonce

Annonce. Indlægget er lavet i samarbejde med https://www.aarstiderne.com/

Nu er jeg jo en vaskeægte madnørd og desuden evigt nysgerrig, når det kommer til mad i det hele taget. Derfor har jeg længe gået og overvejet, om ikke vi skulle afprøve en eller anden form for måltidskasse. Selvom jeg er madblogger, så kan der jo også være travle dage, hvor man gerne vil have en hjælpende hånd i køkkenet. Jeg søgte derfor lidt rundt, for der er jo efterhånden en hel del at vælge imellem, men jeg blev ved med at vende tilbage til Aarstidernes hjemmeside. Udover en nem, overskuelig og brugervenlig hjemmeside er der også økologiske måltidskasser fra Aarstiderne til alle og enhver, og det er næsten uanset præferencer, livsstil og hustandssammensætning.

Jeg synes egentlig, at vi er ret gode til at spise varieret herhjemme, men jeg har et stort ønske om, at vi skal spise lidt mere fisk. Jeg ved, at vi ikke er de eneste, for det med fisken er et tilbagevendende “problem” i en hel del danske familier. Og det er ikke kun de gode ideer, som vi mangler, når det kommer til fisken. Mange af os bor ganske enkelt alt for langt væk fra en ordentlig fiskehandler og så er det jo ikke nemt. Jeg kiggede derfor lidt på Årstidernes Pescetarkasse med aftensmad til 3 dage. Udover fisk indeholder kassen kun vegetariske retter, hvilket passer meget fint med min mission om 1-2 kødfrie dage og en fiskedag hver uge.

Under hver enkelt kasse kan man vælge antal dage, som man ønsker måltider til, og desuden se kassens indhold, og da der bl.a var en lækker ret med torsk på menuen, slog jeg til. Desuden skulle jeg selvfølgelig lige kigge på nogle af de mange, skønne opskrifter, som også findes på hjemmesiden. Jeg har selv et par af Årstidernes kogebøger stående i reolen, men ny inspiration kan man jo altid bruge og der var virkelig mange lækre opskrifter, så min to-do liste er lige blevet endnu længere.

Udover pescetarkassen kiggede jeg selvfølgelig også lidt på nogle af de mange andre måltidskasser, som Aartiderne tilbyder, og jeg må indrømme, at det kom en smule bag på mig, at der er så mange forskellige muligheder. Af de lidt mere relevante for os herhjemme kan nævnes Flexitarkassen (lidt kød og fisk, men også gerne vegetarisk), Vegetarkassen, Pescetar (ingen kød men gerne fisk) og veganerkassen (ingen animalske produkter). Jeg synes, det er oplagt, at supplere med sådan en kasse engang imellem og få nye, lækre input og opskrifter til fisk og grønne retter og så kan jeg stadig besøge min gode slagter og købe noget lækkert kød.

Desuden lurede jeg på Kvikkassen, som udelukkende indeholder måltider, der kan tilberedes på 30 minutter (med eller uden fisk) og på Børnefamiliekassen som findes i en klassisk version (30-40 min. tilberedningstid) og en hurtig version med en tilberedningstid på ca 20 minutter. Nu er en børnefamiliekasse jo ikke så relevant herhjemme, men jeg blev nysgerrig på, hvad sådan en kasse mon kunne indeholde og jeg kan sige så meget, at der var adskillige familiehits at komme efter.

Som sagt er der rigtig mange forskellige kasser af vælge imellem og derfor er det dejligt, at Aarstiderne har gjort det lidt mere overskueligt ved at inddele måltidskasserne i 5 overordnede kategorier. De grønneste, De hurtigste, De velkendte, De nysgerrige og De slankeste, hvor man blandt andet kan vælge Sense- eller Lowcarb kassen, hvis man lever efter disse kostprincipper.

Desuden kan man selvfølgelig stadig bestille et stort udvalg af forskelige kasser med sæsonens økologiske frugt og grønt hos Aarstiderne, hvilket jo var det, som startede det hele. I årenes løb er sortimentet dog blevet udvidet markant, så man i dag også kan købe eksempelvis kød og fisk, mejeriprodukter, kaffe og te, juicer, øl og vin, brød, nødder og søde sager samt diverse basisvarer hos Årstiderne. Altsammen 100 % økologisk og leveret lige til døren i hele landet.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer