Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 21.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan uge 21

Pinsen, og dermed også pinseferien og et par fridage venter forude. Og mon ikke der er mange, der også ser frem til hyggelige pinsefrokoster sammen med familie og venner? Jeg hepper i hvert fald på en varm og solrig pinse med masser af lækker mad, og har fyldt min madplan til uge 21 med lækre livretter. God pinse til jer alle 😊

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 21.

Mandag.

Herhjemme er vi vældig glade for blomkål, så mandag aften skal vi have gratineret blomkål med skinke og ost. Vi får gerne salat til, men gratineret blomkål kan også bruges som tilbehør.

Tirsdag.

Jeg er vild med denne her kartoffelsalat med tomater og frisk mozzarella, som er en rigtig sommersalat. Vi spiser den ofte som kødfri hovedret, gerne med hvidløgsbrød eller fladbrød og en god hummus til at dyppe brødet i. Men vil man gerne have kød til, så smid evt. et marineret kyllingebryst eller et stykke laks på grillen.

Onsdag.

Pasta med skinke og ærter. En nem og lækker hverdagsret, der kan være klar på ca 15 minutter, og en rigtig børnefamilie-livret.

Torsdag.

Jeg glæder mig allerede til fredag, hvor vi skal have en af mine yndlingssalater, nemlig salade nicoise med tun, kartofler, avocado og bønner

Fredag.

Lørdag aften skal vi have en lækker, rosastegt culotte, og hvis vejret er til det, så ryger den formentlig på grillen. Tilbehøret bliver kanariske saltkartofler med mojo.

Lørdag.

Lørdag aften skal vi en tur i texmex køkkenet og have en skøn, mexicansk lasagne med salat. En hybrid imellem lasagne, taco og burritos, som altid er populær herhjemme.

Søndag.

Søndag står den på en omgang sprødstegte og saftige karbonader med ærter og gulerødder og kartofler. En klassisk livret, som bare skal på bordet med jævne mellemrum herhjemme.

Ugens lækkeri.

Indbagte asparges med skinke er den skønneste snack, og så er de oven i købet supernemme at lave, hvis man bruger en rulle færdiglavet pizzadej (eller butterdej) fra supermarkedet.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer