Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

New York i billeder…

5 kommentarer
Rejser/ture

Efter en vel overstået ferie til kærestens og min yndlingsby nummer 1 er det vist på tide, at få vist nogle af alle de billeder vi fik taget. Jeg har sorteret lidt i dem selvom det var svært, for ellers kunne jeg have fyldt utallige indlæg med billeder fra turen – vi har godt nok taget mange.

Fordi det var vores 3. besøg i byen er der selvfølgelig også ting vi ikke har set denne gang, ligesom man med tiden kommer i tanker om, at man måske nok ligesom har billeder nok af eksempelvis Frihedsgudinden derhjemme, men alligevel kommer man gang på gang til at tage billeder af de samme ting. Det er så storslået at man automatisk griber efter kameraet og klikker løs. Jeg håber I vil nyde de billeder jeg har valgt at vise her på bloggen og bare rolig, jeg skal nok skåne Jer for billeder af kæresten eller mig foran diverse monumenter, broer, museer og skyskrabere i bedste japaner-stil.


Søndag morgen satte vi kursen mod Billund, hvor der holdt et Luft Hansa fly og ventede på at flyve os til Frankfurt. I Frankfurt ventede så denne her basse på at flyve os “over there” og jeg kan godt sige Jer, at jeg aldrig har set så stort et fly før. Normalt har vi fløjet med sådan nogle halve dobbeltdækker fly hvor den forreste ende af flyet er i to etager, men aldrig så stort et fly. Jeg havde da også mine tvivl om hvorvidt piloten kunne få alt det jern i luften, men flyveturen gik som smurt. Indimellem har vi oplevet en del turbulens over Atlanten, men det blev overhovedet ikke aktuelt her…..den var vel for tung til at noget som helst kunne flytte med den eller for stor til at vi kunne mærke det……. Og lidt læsning, et par film, mad, snacks, drikkevarer og diverse spil på de små fjernsyn senere landede vi i J.F.K Airport…

Vi har været en tur i Macy’s som er verdens største og første stormagasin, hvis man skal tro dem selv. Det er altid en oplevelse at komme derind og man kan købe alt fra McDonalds mad til Louis Vuitton tasker – eller i dette tilfælde en fin ny Louis Vuitton pung til mig fra mig;-) Macy’s havde blomsterudstilling og jeg har aldrig set så mange smukke blomster – de var simpelthen overalt og duften var næsten overvældende…

Når Macy’s udstiller noget så kan man da ikke sige ande, end at det er gennemført. Selv deres navneskilte over indgangsdørene var udskiftet med blomsterskilte i anledning af udstillingen. I underetagen hos Macy’s finder man desuden deres isenkram afdeling……lad os bare sige at jeg bruge lang tid på at beundre glas, porcelæn, Le Creuset produkter, Kitchen Aid produkter, Martha Stewart gejl og meget meget meget mere…

For enden af 42. street, ud mod Hudson River ligger der et firma der hedder Circle Line. De sejler folk på sight seeing ture rundt om Manhattan. Der er forskellige ruter at vælge imellem, men jeg vil klart anbefale at man tager den store tur og bruger tre timer og bliver sejlet hele vejen rundt om Manhattan. Det er en fantastisk hyggelig tur hvor man bliver også lige sejler et smut ud omkring Frihedsgudinden. Guiden hedder John, han er vittig, god til sit job, ved alt om New York og en vaske ægte amerikaner. Han taler ligesom dem der indtaler trailere for amerikanske film.

 

 

Der er selvfølgelig kiosk om bord og der kan man købe kolde og varme drikke og diverse snacks og fast food. Dog er der også mange som selv har drikkevarer eller mad og lign med og det er der ingen der har noget imod. På billedet ses udsigten fra Circle Line båden over mod Jersey… Vi har sejlet turen alle gangene vi har været i New York og det er lige hyggeligt hver gang. Det er nærmest en tradition og vi snupper en tur en af de første dage for lige at sige goddag til byen igen…

Udsigt med Circle Line båden fra Hudson River ind mod World Trade Center og Ground Zero. Bagved den højeste skyskraber i midten kan man lige ane kranerne, der arbejer på det nye Tower One på Ground Zero…

 Hende her kom vi også forbi og fik taget et par billeder af…

Så er vi kommet lidt på afstand og kan tage et fuldendt billede af hele NY’s skyline…

Herfra kan man se hvordan det nye Tower One begynder at vokse op og falde i med de øvrige bygninger. Man kan se kranen på toppen af Tower One ude til venstre i billedet. Det er lidt tankevækkende, at de langt fra er færdige med at bygge tårnet og allerede nu er det nogenlunde på højde med de resterende skyskrabere…

Brooklyn Bridge fra vandsiden…Det er i øvrigt også en rigtig hyggelig tur at gå hen over broen. Tag evt. subway’en fra Manhattan til Brooklyn og gå tilbage over broen og nyd udsigten over Manhattan…

Og så fik kæresten pludselig travlt med kameraet, vi var nemlig nået ud til det nye Yankee Stadium. Sidste gang vi var her lå det gamle stadion faktisk stadig ved siden af, men det er blevet rykket ned nu. Det er jo heller ikke ligefrem fordi de har så god plads, at de kan tillade sig at lade et gammelt stadion blive liggende, når der står et splinternyt ved siden af……det er kun i Vejle vi bygger et helt nyt stadion ved siden af det gamle og lader det hele blive stående…

Subscribe
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Bianca
13 år siden

Dejlige billeder!
Lyder til I havde en rigtig god tur!
Er total misundelig… mon turen skulle have gået til N.Y. istedet.. hmm… 😀

LaTascha
13 år siden

Haha Camilla…..jeg tror også jeg skal have overtalt kæresten til, at det bliver Nord Jylland næste gang istedet for – det er bare lidt bedre;-)

Krams fra

Anne

Camilla
13 år siden

Hej Anne,

velkommen tilbage. Det lyder som om du har haft en lækker tur… jeg er heldigvis OVERHOVEDET ikke misundelig – N.Y? jeg vil da bare MEGET hellere være i N.J. (=Nordjylland)!!! ;o)

knus
Camilla

LaTascha
13 år siden

Birthe – Ja jeg sidder også med et smil på, når jeg sidder og redigerer billederne fra turen.

En tur med Circle Line er et must, hvis man spørger mig. Det koster 72$ for 2 voksne, og man få rigtig meget for de penge og for set hele Manhattan.

Jeg har faktisk kun prøvet at bo på Manhattan og vi har primært boet på Upper West…Jeg kunne også sagtens finde på at prøve at bo i Brooklyn en dag, der har bare været så meget jeg gerne ville se og opleve, at det hidtil har været det meste oplagte at bo på selve Manhattan. Queens ved jeg til gengæld ikke om jeg ville vælge at bo i – synes på en eller anden måde at det er liiiiiiige lovlig langt væk fra alt det jeg gerne vil være tæt på:-)

kærlig hilsen

Anne.

Newyorkerbyheart
13 år siden

Smukke billeder, Anne! Jeg sidder og smiler og mit hjerte banker hurtigere 😀

Vi skal KLART på en Circle Line tur. Jeg tror faktisk at vi skal bo i Brooklyn (downtown). Vi har fundet et helt nyt hotel, som bliver færdig her sidst i april. Det er en kæde der hedder Aloft og resten af deres hoteller får rigtig gode anmeldelser. De har også et i Harlem, men jeg har ikke noget imod at bo i Brooklyn, det vil give mig en mulighed for også at se den del af NY 🙂

KH
Birthe