23/03/2016 | Kage, konfekt og slik, Påske - Klassiske påskeopskrifter |
I går var det påskeæg med lakrids og marcipan og i dag er turen så kommet til påskeæg med fyld af romkaramel eller chokolade-skildpaddefyld, som de fleste chokoladeelskere, mig selv iberegnet, vidst kender særdeles godt. Hvis et påskeæg udelukkende skal fyldes med...
22/03/2016 | Kage, konfekt og slik, Påske - Klassiske påskeopskrifter |
I dag har jeg for alvor fået taget hul på produktionen af de hjemmelavede påskeæg – ikke fordi det er nogen sur pligt for mig at lave påskeæg, men når jeg går i gang, vil jeg også gerne have tid til at stå og hygge mig med projektet og den tid har jeg hverken...
22/03/2016 | Hovedretter, Lette retter, Vegetar |
Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Tefal Snack Collection men ord og holdninger er helt mine egne. På fredag er det international vaffeldag og det betyder, at der i denne uge vil komme flere forskellige slags vafler her på bloggen – jeg har nemlig,...
21/03/2016 | Inspiration |
Påsken står for døren, ferien er skudt i gang og hvis man er så heldig, at have et par fridage her i løbet af påsken, så er det da oplagt at bruge lidt tid i køkkenet og efterfølgende forkæle familie og venner med hjemmelavede godter. Herunder har jeg samlet 10 bud på...
21/03/2016 | Julemad og juleopskrifter, Julesmåkager - opskrifter på julebag., Kage, konfekt og slik |
Jeg tror, at de fleste af jer herinde kender til bastogne. Den der lille, mørkebrune småkage, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele...