Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Rabatkode til Rigtigmad.dk…

0 kommentarer
Annonce

Reklame. Indlægget er lavet i samarbejde med rigtigmad.dk og indeholder afiliate links. 

Jeg er som bekendt kæmpe fan af nem og lækker hverdagsmad, men går faktisk også en hel del op i madens kvalitet, ligesom jeg især vægter dyrevelfærd ret højt. Jeg forsøger så vidt muligt at spise råvarer i stedet for produkter og der er ingen tvivl om, at det er blevet nemmere at finde gode produkter, økologi og “rigtig mad”, også i de mindre supermarkeder, indenfor de senere par år.

Alligevel kan det indimellem være svært at finde de rigtig gode og lidt mere specielle produkter, medmindre man kender til en særlig delikatessebutik, er nabo til den helt rigtige gårdbutik, eller har slagtekvæg gående rundt på en mark i baghaven. Derfor meldte jeg mig for et stykke tid siden ind i rigtigmad.dk, som er en medlemsbaseret platform, der formidler kontakten imellem håndplukkede producenter/leverandører, og forbrugere der prioriterer fødevarer af højeste kvalitet og jeg er allerede kæmpe fan.

På rigtigmad.dk finder man massevis af skønne produkter til både hverdag og fest. Lækkert kød, fisk og skaldyr, gode oste, diverse kolonialvarer, kaffe og te, nødder og granola, chokolade og meget andet godt. Jeg har bl.a. for nyligt købt lomo fresco af fritgående, spansk sortfodsgris, lækre pølser lavet på vildtkød, oste, granola, olivenolie, chokolade, mandler og mange andre, skønne delikatesser, som jeg glæder mig til at smage på. Produkterne har alle et 100 % naturligt indhold, de er overvejende økologiske og uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Der er desuden fokus på bæredygtighed, miljø og dyrevelfærd.

Et medlemskab af rigtigmad.dk koster 75 kr om måneden og som medlem får man ubegrænset adgang til alle medlemsfordelene, ligesom man sparer op til 40 % i forhold til de gængse supermarkedspriser. Jeg sparede eksempelvis næsten 200 kr på min seneste ordre. Jeg har dog fået lov til at tilbyde Jer en rabatkode, som giver medlemsskab i 2 måneder for bare 1 kr. pr. måned, så lige nu er der mulighed for – næsten gratis – at afprøve et medlemsskab.

Man indtaster ganske enkelt sine oplysninger, når man opretter sig som medlem, og i de første 2 måneder, trækkes der kun 1 kr pr. måned for medlemskabet. Herefter fortsætter medlemskabet på almindelige vilkår, altså til 75 kr, og man kan selvfølgelig frit opsige sit medlemsskab, når man ønsker det.
Læs meget mere og opret evt. et medlemsskab lige her.

Rabatkode til 2 mdr. medlemskab af rigtigmad.dk for 1 kr pr. måned = AK-RIGTIGMAD

 

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer