Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Solskin og feriedrømme…

6 kommentarer
Annonce

Selvom vi kun er i januar, er jeg så småt begyndt at overveje de ferier og weekendophold, som vi vil forsøde det kommende år med. Det er jo ingen hemmelighed, at vi begge elsker at rejse og selvom jeg er studerende, har vi valgt at prioritere vores ture og rejser meget højt, således at vi stadigvæk kan tage væk 3-4 gange om året og så må der bare spares andre steder.

Sidste år var vi således i Tyrkiet, Italien og New York og året inden stod den på 2 x New York, en uge i Spanien og 5 dage i Berlin. I år har vi allerede planlagt 2 dejlige ferier, nemlig en påskeferie til Amsterdam sammen med min lillebror og hans kæreste og så var vi jo så heldige at få en rejse af mine forældre i julegave. Den bliver brændt af i sommerferien, hvor hele familien (7 personer i alt) flyver til New Orleans i USA og jeg glæder mig helt vildt.

Derudover har vi snakket om alt mellem himmel og jord, for vi bliver åbenbart meget nemt inspirerede og vi har derfor rigtig mange planer for det kommende år. Og selvom mange af ideerne foreløbigt kun er på tegnebrættet, så er det jo altid dejligt at gå og drømme.

 

 

Blandt andet drømmer vi om at komme et smut til Skagen denne sommer – måske bare et par overnatninger, det behøver jo ikke være flere uger, men bare lige for at opleve stemningen. Det er flere år siden, vi sidst har været i Skagen og dengang lejede vi et sommerhus. Denne gang bliver det måske i bedste campingstil, for mine forældre har en lækker campingvogn, som vi altid gerne må låne og selvom jeg aldrig bliver spejdertypen, så er der nu noget vældig hyggeligt ved campinglivet med alt hvad dertil hører af fortelte, klapstole og luftmadrasser. Se evt. mere hos campingnetshop.dk, hvis du ligesom mig er skabscampist eller måske ligefrem fulddyrket og professionel campingentusiast 😉

Campingvognen kunne også meget vel blive kørt et smut over Øresund. Vi har en gammel, men endnu uopfyldt, drøm om at tilbringe nogle dage i Sverige – meget gerne i Småland eller Malmø. Enten i et lejet hus eller i føromtalte campingvogn. Jeg har ikke været i Sverige siden jeg var lille og Morten har aldrig været der, men om det bliver i år, at vi får gjort noget ved drømmen, det må tiden vise.

Derudover er der jo “the one and only” New York, som vi helst besøger en gang om året. Vi har endnu ikke aftalt, hvorvidt New York bliver nedprioriteret i år, fordi vi på nuværende tidspunkt allerede har USA på listen til sommer, men man skal aldrig sige aldrig, når det drejer sig om et par new yorker fans som os 😉

Storbyferier ligger i øvrigt altid højt på vores lister og således har både Prag, Stockholm og London været på listen i en del år efterhånden. Jeg synes, at det er for varmt at besøge storbyer om sommeren (undtagen New York åbenbart 😉 ), men forår og efterår er som skabt til den slags, så måske bliver det i år, vi får gjort noget ved det.

Endelig er vores nyeste idé et ophold på et badehotel – muligvis affødt af TV2’s serie, kombineret med Anne Hjernøe og Anders Aggers sommertema lørdage om danske badehoteller. I hvert fald drømmer jeg om et weekendophold på et dansk badehotel og meget gerne på et af dem der ligger langs Vestkysten.

Er jeg den eneste, der skruer op for feriedrømmene i slutningen af januar, når vinteren synes allermest grå og trist?

 

Indlægget er sponsoreret, men ideen, holdningen og ordene er helt mine egne.

 

Subscribe
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Katja (@Eeyorenyk)
9 år siden

Jeg var i London for første gang i november og jeg ELSKEDE det! Håber virkelig at jeg kan finde pengene til at komme over en tur mere i år, trods en USA-tur og en SU-indkomst. 😉
Prag var jeg i for år tilbage, der er også super skønt – Og billigt!

Piskeriset
9 år siden

Det er du bestemt ikke – januarvejret inspirerer altid til feriedrømme 🙂

Vi har ikke de vilde planer i år (… endnu), for vi sparer sammen til et badeværelsesprojekt, som vi håber på at få på plads til næste år, men jeg håber da på 1-2 forlængede weekender i storbyer.

A+K/VenterPaaVin
9 år siden

Absolut ikke, jeg er også i feriehumør! Gudskelov har min søde kæreste inviteret mig til Paris i foråret, så glæder mig helt vildt.

– Anne