Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Fine, nye spisestuestole fra Lammeuld.dk

4 kommentarer
Annonce, Snik snak

*Annonce* Indlægget er lavet i samarbejde med Lammeuld.dk

Som så mange andre har vi tilbragt ekstra meget tid herhjemme i løbet af 2020 pga nedlukning og corona. Og som så mange andre fik vi pludselig tid til at gøre noget ved nogle af alle de ting, som vi har snakket om i laaaaaang tid, men ikke rigtig haft tid til at få gjort noget ved før.

Vi har ikke købt sommerhus, fået nyt køkken eller renoveret et badeværelse. Men vi har fået det fineste, nye spisebord og de lækreste spisestuestole, hvilket vi i dén grad trængte til. Fornyelse skal der altså til engang imellem, og vi har haft de gamle spisestuemøbler siden vi flyttede ind.

Nye spisestuestole fra Lammeuld.dk

Det var ikke så svært at finde et fint bord, som vi begge kunne lide, men stolene kneb det mere med. Spisestuen er relativ lille, så de måtte ikke være for store. De skulle meget gerne være gode at sidde i – jeg sidder jo ofte ved spisebordet, når jeg arbejder. Og så skulle de selvfølgelig heller ikke være alt for sarte. Villy er jo ikke så stor, så han kan sagtens finde på at smutte op og lægge sig til rette i en stol, når jeg sidder og arbejder.

Vi ledte længe rundt omkring, indtil vi endelig fandt de helt rigtige stole hos Lammeuld.dk. En skøn webshop med massevis af fristelser og alt hvad hjertet kan begære af borde og stole, reoler, entremøbler, lamper, havemøbler og meget andet.

Vi endte med at bestille 6 stk af de her lækre spisebordsstole med ben af egetræ og stofbetræk i en smuk antracitgrå farve. Som en lille bonus er der også filtpuder under benene, så vores gamle, afhøvlede trægulve ikke ridses unødigt. Selvfølgelig kunne jeg selv have sat filt under benene, men nogle gange er det bare de små detaljer, der gør forskellen.

Blot et par dage efter, at vi havde bestilt, ankom stolene med PostNord, og så var det ellers bare at gå i gang med at samle dem. Det var nu ret overskueligt – benene blot skulle monteres på selve stolen og alt værktøj medfulgte. Så efter 45 minutters arbejde kunne vi sætte de nye stole på plads, og så var spisestuen (næsten) som forandret.

Det er utroligt, så stor en forskel det kan gøre for et rum, at man lige udskifter bordet og stolene. Eller måske bare en af delene. Det kan godt være, at der lige så meget er tale om en psykologisk forandring, for rummet er jo det samme. Men faktum er i hvert fald, at vi begge føler, at vi har fået en helt ny spisestue.

Styr på hjemmearbejdsplads og hjemmekontor.

Som så mange andre har vi efterhånden arbejdet hjemmefra i mange måneder. Og der tror jeg, det er vigtigt, at man sørger for en god hjemmearbejdsplads, og at man indretter sig et sted, hvor man befinder sig godt. Jeg tror i hvert fald, at det påvirker humøret og arbejdsglæden, hvis man hver dag skal affinde sig med eksempelvis at sidde på sengen i soveværelset og bruge en vasketøjskurv som bord.

På sigt kan det skade både ryg og led, hvis man ikke sidder ordentligt, når man arbejder. Og det er vi nok flere, der skal tage seriøst, eftersom vi mange, der har arbejdet hjemmefra i snart et år. Men derudover tror jeg også på, at det påvirker humøret, hvis man ikke føler, at man har ordentlige arbejdsforhold. Det kan måske gå i en kort periode, men på længere sigt er det bestemt ikke optimalt.

Så selvom jeg sidder ganske glimrende i de nye spisestuestole, så har jeg også planer om at give hjemmekontoret en omgang snarest. Jeg er jo selvstændig og arbejder hjemmefra hver dag – også når landet ikke er lukket ned pga corona. Og på Lammeuld.dk har jeg fundet masser af fine skriveborde, hylder og reoler, så jeg har store planer om snarest at gå i gang med at indrette det perfekte hjemmekontor og min egen lille oase.

Subscribe
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Helle
3 år siden

Hej…
Hvor er det nogle fine stole, I har fundet. Tak for det anderledes indlæg – ift. de sædvanlige opskrifter. Dejligt med inspiration til boligindretning.
Mvh. Helle J.

Henriette
3 år siden

Virkelig fin spisestue 😉 må man spørge, hvor det lækre spisebord er købt?
jeg har lige tilmeldt mig din madplan – glæder mig til at modtage den i min indbakke, du har så mange lækre opskrifter 🙂