Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Tid til selvforkælelse og take away…

0 kommentarer
Annonce

*Annonce* Indlægget er lavet i samarbejde med Sunset Boulevard. 

Navnlig i de kolde og mørke vintermåneder, synes jeg, det er vigtigt, at vi giver os tid til lidt selvforkælelse – det kan være en langsom morgenmad, en hjemmespa dag, en tur til massør, en frokost eller en fridag fra køkkenet, hvor menuen i stedet står på lækker take away.

På denne her kolde kolde januardag, har jeg været ved frisøren og fået lokkerne studset – jeg går til frisøren hver 6. uge, for med en korthårsfrisure er der ligesom ikke rigtigt nogen vej udenom, men ofte har jeg det med at glemme, at det faktisk er en form for selvforkælelse, bare at kunne læne sig tilbage i stolen og blive nusset om i en lille time, imens man læser sladderblade, drikker lækker kaffe og snakker. Det huskede jeg dog på i dag og således nyklippet og afslappet besluttede jeg mig for, at der skulle endnu mere selvforkælelse til. Da jeg var færdig ved frisøren, gik jeg derfor over gaden til Sunset Boulevard og købte en lækker sandwich og gyldne, sprøde pommes frites med hjem til frokost.

Uden at dette her på nogen måde skal lyde frelst, så går jeg som kommende Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed selvfølgelig en del op i, hvad jeg spiser og der er da også flere af de etablerede fastfood restauranter, vis produkter jeg langt fra vil kategorisere under betegnelsen selvforkælelse, men jeg synes faktisk, at Sunset Boulevard kan det der med at levere lækker, frisklavet og sund fast food, som er lavet på gode råvarer. Endnu er jeg aldrig blevet skuffet og derfor bliver det engang imellem til en sandwich derfra, hvis vi skal hygge os til aften, eller jeg vil forkæle mig selv lidt til frokost.

I dag var jeg godt sulten ovenpå frisør-turen og derfor havde jeg ualmindeligt svært ved at vælge imellem en Tasty Tuna, som er en lækker, grillet baguette fyldt med tunmousse og grønt og så rugbrødssandwichen Salmon Supreme, som jeg ikke tidligere har smagt, men som består af røget laks med creme cheese. Min medfødte nysgerrighed endte med at gå af med sejren og jeg snuppede en Salmon Supreme med mig hjem. Her lavede jeg en dejlig stor cafe latte og så var jeg ellers klar til at nyde min frokost og jeg blev ikke skuffet.

For det første synes jeg, det er fedt, at rugbrødet nu for alvor er på vej ind på sandwichmarkedet, for det mætter bare så meget bedre, men udover en lækker og lun rugbrødsbolle, bød en Salmon Supreme også på tykke skiver af den lækreste, røgede laks, plukkede salater, rødløg og agurk – den lækre creme cheese og en sød-syrlig relish fuldendte smagsoplevelsen – jeg elsker syrlige indslag som pickles, chutney og relish i sandwiches.

De sprøde pommes frites med krydderier nød jeg til sandwichen og det hele blev skyllet ned med den glohede cafe latte, som hurtigt gav mig varmen igen, efter den kolde tur ind til byen. Haps, for en lækker frokost og bestemt en sandwich, som jeg godt kunne finde på at bestille igen en anden gang. Om resten af dagen byder på yderligere forkælelse skal jeg ikke kunne sige, men indtil nu har jeg i hvert fald nydt dagen i fulde drag.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer