Kylling i karry

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 1 spsk olie
  • 1 løg (finthakket)
  • 2 stk kyllingebryst (skåret i mundrette tern)
  • 2 gulerødder (revne)
  • 1 æble (skåret i små tern)
  • 3 tsk karry
  • 2 spsk hvedemel
  • 3 dl hønsebouillon
  • 2 dl mælk (eller kokosmælk)
  • 200 gr ananas (skåret i tern)
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Varm olien op i en gryde og sauter løget heri. Tilsæt herefter kyllingen og brun den godt.
  • Tilsæt karry og rør rundt, så karryen svitses let.
  • Gulerødder og æbler kommes i gryden og sauteres let. Vend herefter mel i gryden og rør rundt, så melet fordeles godt. 
  • Hæld bouillon og mælk i gryden, bring blandingen i kog og lad den simre under låg i ca. 20 minutter.
  • Tilsæt ananas i tern og smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra karry, hvis der ønskes en kraftigere karrysmag.
  • Varm retten igennem og server med kogte ris.

Noter

Bliver der rester, så kan det sagtens gemmes på køl i 1-2 dage. Retten kan også kommes i en bøtte med låg og fryses.