Koteletter i fad med paprika-flødesauce

Samlet tid: 50 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 6 fadkoteletter
  • 1 spsk olie
  • 1 pk bacon i tern
  • 2 fed hvidløg (finthakkede)
  • 1 løg (hakket)
  • 1 rød peberfrugt (skåret i mindre tern)
  • 1 lille ds tomatpure
  • 2 spsk paprika
  • 2 spsk hvedemel
  • dl madlavningsfløde
  • dl mælk
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Varm olien op i en stor pande og brun koteletterne 1-2 minutter på hver side. Krydr med salt og peber og læg koteletterne i et ildfast fad. Kom bacontern på panden og steg dem lysebrune og sprøde. Tilsæt herefter hvidløg, løg og peberfrugt og sauter et par minutter. Hæld tomatpure, paprika og hvedemel i panden og vend rundt, så det hele fordeles godt. Hæld madlavningsfløde og mælk ved bacon og grønsager og rør rundt. Giv saucen et kort opkog og smag til med salt og peber. Hæld saucen over koteletterne og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter. Server med ris eller kartoffelmos.

Noter

Hvis man har lyst, kan der selvfølgelig tilsættes mange flere grønsager til koteletterne i fadet. Det er kun fantasien, der sætter grænser.