Bananmuffins med valnødder

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 15 stk
Udskriv

Ingredienser

  • 2 æg
  • 150 gr sukker
  • 2 tsk vanillesukker
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 nip salt
  • 200 gr hvedemel
  • 50 gr smagsneutral olie
  • 2 mosede bananer
  • 50 gr grofthakkede valnødder (kan udelades)

Sådan gør du

  • Pisk æg, sukker og vanillesukker til en luftig æggesnaps. Sigt bagepulver, salt og hvedemel sammen og vend det i dejen sammen med olien. Tilsidst tilsættes mosede bananer og grofthakkede valnødder og dejen fordeles i 15 almindelige muffinsforme eller 10 amerikanske muffinsforme. Placer evt. formene i en muffinplade. 
    Bag kagerne ved 200 grader (almindelig ovnfunktion - ikke varmluft) i ca 20 minutter eller til de er gennembagte. Lad dem køle af på bageristen og pynt evt. med glasur eller et drys flormelis. 

Noter

Kagerne holder sig bløde og lækre i 2-3 dage. De kan også fryses og skal så blot optøes på køkkenbordet inden servering.