Sprøde müslicookies

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 8 stk
Udskriv

Ingredienser

  • 1 moden banan
  • 1 æg
  • 200 gr god müsli med masser af fyld (ikke honning/sukkerristet)
  • 1 nip salt
  • 1-2 tsk stødt kanel (kan udelades)
  • ½ tsk vanillepulver (kan udelades)

Sådan gør du

  • Kom banan og æg i en skål og mos det godt sammen med hænderne eller en gaffel. Tilsæt müsli og rør rundt til en sammenhængende masse. Tilsæt salt, kanel og/eller vanillepulver efter smag. Lad blandingen hvile i ca 10 minutter, så müslien kan suge lidt væde - så bliver det nemmere at forme pæne cookies. Med fugtige fingre sættes massen i 6-8 runde klatter på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag kagerne ved 200 grader (ikke varmluft) i ca 15 minutter til de er gyldne. Afkøl de færdigbagte cookies på en bagerist. 

Noter

Kagerne er ikke fryseegnede, men de kan sagtens holde sig nogle dage i en lufttæt beholder.