Hjemmelavet karrysalat

Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 dl
Udskriv

Ingredienser

  • 5 spsk creme fraiche
  • 5 spsk mayonnaise
  • 1-2 stk sennep
  • 2-3 tsk karry
  • 1 nip sukker
  • 5 cornichoner (finthakkede)
  • 2 hårdkogte æg (hakkede)
  • 1 æble (skåret i små tern)
  • 1 spsk friskhakket purløg eller dild (kan udelades)
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Rør dressingen sammen af creme fraiche, mayonnaise, sennep og karry og smag til med sukker, salt og peber. 
    Vend hakkede cornichoner, æg, æble og evt. purløg eller dild i dressingen og smag til. Lad karrysalaten trække på køl indtil servering. 

Noter

Karrysalaten kan holde sig op til 5 dage på køl i en beholder med låg. Den er ikke fryseegnet.