Tortellini med bacon og svampe

Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 1 pk bacon i tern
  • 1 pk brune champignons
  • 200 gr flødeost naturel
  • 2 dl mælk eller fløde
  • 500 gr tortellini med valgfrit fyld
  • friskhakket persille
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Steg bacontern sprøde på en stegepande og læg dem herefter på en tallerken.
  • Rens de brune champignons og skær dem i skiver. Rist svampene i baconfedtet på panden og drys med salt og peber. Tag svampene af panden og læg dem sammen med baconternene. 
  • Kom flødeost og mælk/fløde på panden - der sidder masser af smag fra bacon og svampe i panden, så den skal ikke rengøres først. Opvarm panden så osten smelter og lad blandingen koge 1-2 min. til en cremet sauce. 
  • Kog tortellinierne i letsaltet vand efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra tortellinierne og lad dem afdryppe. Kom tortellinierne tilbage i gryden og læg låget på, så pastaen holdes varm. 
  • Vend stegt bacon og svampe i saucen på panden og smag til med friskhakket persille, salt og peber. Hæld saucen over de varme tortellinier i gryden og vend godt rundt, så saucen fordeles. Server straks. 

Noter

Friske tortellinier findes på køl ved siden af frisk pasta i stort set alle supermarkeder og de fåes med mange forskellige slags fyld. Mest almindelige er ost eller skinke/ost, ricotta eller ost/spinat og de kan alle bruges til denne her nemme pastaret.