Broccolitærte med bacon

Samlet tid: 45 minutter
Udskriv

Ingredienser

  • 1 rulle fersk tærtedej
  • 1 broccoli
  • 1 pk bacon i tern
  • 4 æg
  • dl creme fraiche
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Fordel tærtebunden i et tærtefad og prik dejen med en gaffel. Forbag dejen efter anvisning på emballagen. Imens plukkes broccolien i små buketter. 
  • Steg bacontern sprøde og lysebrune på en pande. Pisk æggemassen sammen af æg, creme fraiche, salt og peber. 
  • Fordel broccolibuketter og bacon i den forbagte tærtebund og hæld æggemassen over. 
  • Bag tærten ved 200 °C (varmluft) i ca 25 minutter til æggemassen er stivnet og tærten er gennembagt. Server tærten med blandet salat.

Noter

Madtærter kan sagtens fryses, så det er oplagt at bage flere tærter, når man alligevel er i gang og komme dem i fryseren. Så er der nem aftensmad, som blot skal optøs og lunes i ovnen, til en anden god gang.