Koldhævede pizzaboller

Samlet tid: 35 minutter
Antal: 12 stk
Udskriv

Ingredienser

  • 1 portion dej til koldhævede boller (se link til opskrift i teksten)
  • 3 dl tomatsauce
  • 200 gr revet ost
  • 1 pk pepperoni i skiver
  • 2 tsk tørret oregano/basilikum
  • evt oliven

Sådan gør du

  • Start med at varme ovnen op til max temperatur. 
  • Imens formes dejen til boller ved hjælp af en våd spiseske og sættes med god afstand på bageplader beklædt med bagepapir. 
  • Fugt fingrene og pres hver bolle lidt fladere til små pizzabunde.  
  • Fordel tomatsauce, revet ost og pepperoni på bollerne. Pynt evt. med oliven og et drys oregano. 
  • Når ovnen når sin max temperatur sættes pizzabollerne ind og temperaturen sænkes til 225 °C varmluft. 
  • Bag bollerne i 15-20 minutter til osten er smeltet og bollerne er gennembagte. Lad pizzabollerne køle af på bageristen.

Noter

Pizzabollerne er selvfølgelig allerbedst, når de er helt friskbagte, men de kan sagtens holde sig i et par dage og de kan også fryses. Så er det nemt lige at tage madpakkebrød ud af fryseren.