Indbagt kylling med ost og bacon

Bagetid: 25 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 stk
Udskriv

Ingredienser

  • 1 pk bacon i tern
  • 200 gr champignons (hakkede)
  • 2 stk stegt kyllingebryst (skåret i mindre tern)
  • 1 bdt forårsløg eller purløg (skåret i tynde ringe)
  • 200 gr flødeost naturel (eller med smag)
  • 2 spsk sød sennep
  • 1 rulle færdiglavet pizzadej
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Steg baconstykkerne sprøde og lad dem afdryppe på køkkenrulle.
  • Steg herefter de grofthakkede champignons møre i det tiloversblevne baconfedt på panden.
  • Rør bacon og champignons sammen med kylling, forårsløg eller friskklippet purløg, ost, sennep, salt og peber. Pas på med for meget salt – bacon salter også.
  • Rul pizzadejen ud og fordel fyldet på langs på midten. Skær siderne af dejen i let skrå strimler á ca. 2 cm’ tykkelse. Luk enderne af dejen ind over fyldet og flet herefter strimlerne ved skiftevis at føre en strimmel dej fra højre og venstre side over fyldet i midten.
  • Bag stangen ved 200 °C (varmluft) i 20-25 minutter til den er gylden og gennembagt. Server med blandet salat eller grønsager.

Noter

I stedet for færdigkøbt pizzadej kan man selvfølgelig bruge hjemmelavet pizzadej. Man kan også udskifte pizzadej med en plade butterdej, så bliver resultatet lidt som en klassisk skinkestang.