Edamamebønner med chili

Bagetid: 25 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Udskriv

Ingredienser

  • 300 gr frosne, bælgede edamamebønner
  • 1 spsk olie
  • 4 spsk revet parmesanost
  • 1 tsk tørrede chiliflager (eller efter smag)
  • salt

Sådan gør du

  • Kom de frosne bønner, olie, parmesanost, chiliflager og salt i en frysepose og ryst posen godt, så det hele fordeles på bønnerne.
  • Vend bønnerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag bønnerne ved 200 C° (varmluft) i ca 25 minutter, til de bliver let lysebrune og sprøde. Rør rundt i bønnerne et par gange undervejs.
  • Server de sprøde og krydrede edamamebønner lune eller kolde - enten som snack eller som tilbehør til en hovedret.

Noter

For at opnå det bedste resultat og få sprøde bønner, er det vigtigt, at der bruges frosne edamamebønner.