Kakao med hindbærflødeskum

Samlet tid: 10 minutter
Antal: 2 store kopper
Udskriv

Ingredienser

  • ½ liter mælk
  • 3 spsk kakaopulver (drikke og bagekakao)
  • 3 spsk sukker
  • ½ dl vand
  • 0,75 dl piskefløde
  • 2 tsk hindbærmarmelade

Sådan gør du

  • Varm mælken op i en gryde.
  • Rør kakaopulver og sukker sammen i en skål og tilsæt vand. Rør det hele sammen til en klumpfri pasta.
  • Når mælken er varm røres kakaopastaen ud i mælken. Smag til og tilsæt evt. lidt mere sukker, hvis det er nødvendigt.
  • Pisk fløden til skum og tilsæt 1-2 tsk hindbærmarmelade.
  • Server den varme kakao med hindbærflødeskum på toppen.

Noter

Man kan selvfølgelig udelade hindbærmarmeladen i flødeskummet og bare servere med almindelig flødeskum. Skal der ekstra smæk på hindbærsmagen, så kan man også drysse med frysetørret hindbær ved servering.