Go Back
+ servings

Melon med skinke

Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Anne-Kathrine Schelde
Udskriv

Ingredienser

  • 1 melon (jeg bruger gerne cantaloupe)
  • 12 skv lufttørret skinke (fx serrano eller parma)
  • friske basilikumblade (kan udelades)

Sådan gør du

  • Skær skrællen af melonen med en skarp kniv og halver den. Skrab kernerne ud med en spiseske og kasser dem. Dup evt. efter med lidt køkkenrulle i hullet hvor kernerne har siddet.
  • Del melonen i 4 kvarte og skær herefter hver kvarte del i 3 tykke både.
  • Vikl en skive lufttørret skinke om hver melonbåd og anret melonbådene på 4 tallerkener.
  • Pynt evt. tallerkenerne med frisk basilikum og et drys friskkværnet peber og server.

Noter

Skal man lave melon med skinke til en større flok mennesker, så kan man med fordel anrette melonbådene på et fad for sig og skinken på et andet fad. Så kan hver enkelt selv forsyne sig med hhv. melon og skinke. Også oplagt på en buffet.