Go Back
+ servings

One pot pasta med kylling og bacon

Samlet tid: 15 minutter
Antal: 2 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 225 gr spaghetti, skruer eller penne
  • 150 gr kylling (stegt eller kogt)
  • 1 fed hvidløg (presset)
  • 4 dl grønsags- eller hønsebouillon
  • dl madlavnings- eller piskefløde
  • 100 gr revet ost
  • 1 pk bacon i tern
  • salt og peber
  • hakket persille til pynt

Sådan gør du

  • Kom pasta, kylling i tern, presset hvidløg, bouillon, fløde og revet ost i en gryde, læg låg på og bring gryden i kog.
  • Lad gryden snurre i 10-12 minutter, eller indtil pastaen er tilberedt og saucen tyk og cremet.
  • Rør i gryden et par gange undervejs, så det ikke brænder fast i bunden. Ønskes ekstra sauce, så tilsæt mere væde i form af bouillon eller bare lidt vand/mælk.
  • Imens steges bacon brunt og sprødt på en stegepande og afdryppes på et stykke køkkenrulle.
  • Smag pastaen til med salt og peber og vend bacontern i retten. Hold evt. lidt bacon tilbage og drys det på toppen ved serveringen sammen med friskhakket persille.