Go Back
+ servings

One pot pasta med kylling og bacon

Samlet tid: 15 minutter
Antal: 2 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 225 gr spaghetti, skruer eller penne
  • 150 gr kylling (stegt eller kogt)
  • 1 fed hvidløg (presset)
  • 4 dl grønsags- eller hønsebouillon
  • dl madlavnings- eller piskefløde
  • 100 gr revet ost
  • 1 pk bacon i tern
  • salt og peber
  • hakket persille til pynt

Sådan gør du

  • Kom pasta, kylling i tern, presset hvidløg, bouillon, fløde og revet ost i en gryde, læg låg på og bring gryden i kog.
  • Lad gryden snurre i 10-12 minutter, eller indtil pastaen er tilberedt og saucen tyk og cremet.
  • Rør i gryden et par gange undervejs, så det ikke brænder fast i bunden. Ønskes ekstra sauce, så tilsæt mere væde i form af bouillon eller bare lidt vand/mælk.
  • Imens steges bacon brunt og sprødt på en stegepande og afdryppes på et stykke køkkenrulle.
  • Smag pastaen til med salt og peber og vend bacontern i retten. Hold evt. lidt bacon tilbage og drys det på toppen ved serveringen sammen med friskhakket persille.

Noter

Man behøver selvfølgelig ikke drysse persille på toppen, men jeg synes, at det ser fint ud med det grønne drys og så er jeg bare vild med smagen af persille.