Go Back
+ servings

Kylling i karry

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 1 spsk olie
  • 1 løg (finthakket)
  • 2 stk kyllingebryst i tern (ca 350-450 gr)
  • 2 gulerødder (revne)
  • 1 æble (skåret i små tern)
  • 3 tsk karry
  • 2 spsk hvedemel
  • 3 dl hønsebouillon
  • 2 dl mælk (eller kokosmælk)
  • 200 gr ananas (skåret i tern)
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Varm olien op i en gryde og sauter løget heri.
  • Tilsæt kylling og brun kødet godt.
  • Tilsæt karry til gryden og rør rundt, så karryen svitses let.
  • Kom gulerødder og æbler i gryden og sauter i ca 1 minut. Tilsæt hvedemel og rør rundt, så melet fordeles.
  • Hæld bouillon og mælk i gryden, bring blandingen i kog og lad den simre under låg i ca. 20 minutter.
  • Tilsæt ananas i tern og smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra karry, hvis der ønskes en kraftigere karrysmag.
  • Varm retten igennem og server med kogte ris.
  • Bliver der rester, kan retten sagtens gemmes 2-3 dage på køl. Den kan desuden fryses.