Steg baconstykkerne lysebrune og sprøde på en varm stegepande. Tag herefter baconstykkerne af panden og lad dem trække på et stykke køkkenrulle
Brun koteletterne 1-2 minutter på hver side i baconfedtet på panden. Læg dem herefter i et ildfast fad og drys med salt og peber.
Kom champignons på panden og sauter i et par minutter. Tilsæt herefter peberfrugt og majs og sauter indtil grøntsagerne har afgivet størstedelen af væden.
Rør paprika og chilipulver ud i grøntsagsblandingen og hæld fløde og pikantost ved. Lad blandingen koge op, så fløden tykner og osten smelter.
Smag saucen til med salt og peber og hæld grøntsager og sauce over koteletterne i fadet.
Sæt fadet i ovnen ved 200 °C (varmluft) i 20-25 minutter, indtil toppen er gylden.
Pynt med bacontern og evt. lidt friskhakket persille og server med kogte ris eller ristede kartofler og salat.
Bliver der rester, så kan de opbevares på køl i 2-3 dage og genopvarmes inden servering. Retten kan desuden fryses, men man kan risikere, at saucen skiller let pga flødeosten.