Go Back
+ servings

Sprøde tortillasnacks

Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 4 stk tortillapandekager
  • 2 spsk olie
  • 2 spsk mexicansk krydderi
  • salt

Sådan gør du

  • Klip tortillapandekagerne i mundrette firkanter eller trekanter med en saks.
  • Kom stykkerne i en frysepose og hæld olie, salt og evt. krydderier ved. Ryst posen godt, så det hele fordeles jævnt.
  • Fordel tortillastykkerne i et enkelt lag på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bag chipsene ved 200 °C (varmluft) i 8-10 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.
  • Afkøl chipsene og server de sprøde chips med dip eller som tilbehør til mexicansk mad.
  • Chipsene holder sig sprøde, hvis de pakkes i en lufttæt pose eller dåse. Er de alligevel blevet bløde, kan de lunes kort i ovnen, så de bliver sprøde igen. De er ikke fryseegnede.