Go Back
+ servings

Oksekød med spidskål og karry

Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 1 spsk olie
  • 2 fed hvidløg (finthakkede)
  • 1 løg (hakket)
  • 450 gr hakket oksekød
  • 3 tsk paprika
  • 3 tsk karry
  • 1 spidskål (skåret i fine strimler)
  • 3 gulerødder (revne)
  • 1 rød peberfrugt (hakket)
  • salt og peber
  • evt. friskhakket persille til pynt

Sådan gør du

  • Opvarm olien i en stor gryde og sauter hvidløg og løg heri, til de bliver klare.
  • Tilsæt oksekødet og brun det godt. Tilsæt herefter paprika og karry. 
  • Skær spidskål i tynde strimler, kom det i gryden og sauter et par minutter, til kålen falder sammen.
  • Tilsæt revet gulerod og peberfrugt og lad det hele stege i ca. 5 minutter.
  • Smag til med salt og peber og drys evt. med lidt friskhakket persille inden servering.