Go Back
+ servings

Fully loaded bacon majskolber

Samlet tid: 35 minutter
Antal: 4 stk
Udskriv

Ingredienser

  • 4 stk majskolber
  • 2 pk bacon i skiver
  • 4 spsk creme fraiche eller creme fraiche dressing
  • hakkede, syltede jalapeños
  • friskhakket persille

Sådan gør du

  • Fjern bladene fra majskolberne.
  • Vikl baconskiver rundt om majskolberne og hæft evt. med et par tandstikkere, hvis det er nødvendigt.
  • Bag majskolberne i ovnen ved 175 °C (varmluft) i 25-30 minutter, til baconstykkerne er gyldne og sprøde og majsen er mør. Vend evt. kolberne undervejs. 
  • Afkøl majskolberne let, fjern tandstikkerne og pynt de lune majskolber med en klat creme fraiche eller creme fraiche dressing, hakket jalapeños og persille. Server straks.

Noter

I stedet for bacon kan man overveje at omvikle majskolberne med skiver af en god, lufttørret skinke, fx serrano.