Go Back
+ servings

Tun- og Torskerognsfrikadeller

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 10 stk
Udskriv

Ingredienser

  • 1 ds tun i vand el. olie (drænet for væde)
  • 1 ds torskerogn
  • 1 løg (revet)
  • 1 fed hvidløg (presset)
  • 1 æg
  • 3 spsk hvedemel
  • 2 spsk citronsaft
  • salt og peber
  • smør/olie til stegning

Sådan gør du

  • Mos tun og torskerogn med en gaffel og rør det sammen med revet løg, presset hvidløg, æg, hvedemel, citronsaft, salt og peber.
  • Varm smør og olie op på en pande.
  • Form tun-torskerognsblandingen til frikadeller og stege dem gyldne og sprøde på panden.
  • Server varme, lune eller kolde med kartoffelsalat, rissalat eller kogte kartofler og persillesauce.

Noter

Tun- og torskerognsfrikadellerne kan spises både varme og kolde, så lav bare en god stor portion, så der også er til madpakkerne.