Go Back
+ servings

Panini med kylling og pesto

Samlet tid: 10 minutter
Antal: 4 stk
Udskriv

Ingredienser

  • 1 focacciabrød (evt hjemmebagt focaccia)
  • 4 spsk basilikumpesto
  • 2 stk tilberedt kyllingebryst (stegt el. kogt) (eller kyllingepålæg)
  • 1 kugle frisk mozzarella

Sådan gør du

  • Del brødet i 4 lige store stykker, skær hvert stykke igennem og smør med pesto. Skær kyllingebrystet i skiver og fordel dem ovenpå de 4 understykker brød. Knug mozzarellaen fri for vand og pluk den i mindre stykker – fordel osten ovenpå kyllingen og læg de 4 overstykker brød på som låg. 
    Varm en paninigrill op og grill de 4 sandwiches til fyldet er varmet godt igennem, osten er smeltet og brødet har fået fine grillstriber. Har man ikke en paninigrill, så kan det også lade sig gøre at varme dem i en toaster eller bare i ovnen. Skær hver panini over i 2 halve og server.

Noter

I stedet for at koge eller stege et kyllingebryst, så kan man selvfølgelig bruge færdigstegt kylling eller kyllingepålæg. Jeg laver også gerne panini, hvis vi har en rest kylling til overs fra aftensmaden.