Go Back
+ servings

Kylling i karrysauce med mango

Samlet tid: 25 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 1 spsk olie
  • 1 løg (hakket)
  • 1 rød peberfrugt (hakket)
  • 2 stk kyllingebryst (skåret i tern)
  • 1 spsk karry
  • 2 spsk hvedemel
  • 4 dl mælk
  • 1 dl madlavnings- eller piskefløde (kan erstattes af mælk)
  • 3 spsk mango chutney (mild eller stærk efter smag)
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Varm olien op i en gryde og svits løget heri. Tilsæt kylling og brun kødet godt af. Tilsæt peberfrugt og sauter et par minutter. Rør herefter karry og mel i gryden. 
    Tilsæt mælk og madlavningsfløde, bring gryden i kog og lad det småkoge i ca 5 minutter, så saucen jævnes let og kyllingestykkerne gennemsteges. 
    Tilsæt mango chutney og smag til med salt og peber. Varm det hele igennem og server med ris og dampet grønt.

Noter

Retten kan sagtens fryses, så bliver der rester, kan det kommes i en bøtte med låg og sættes i fryseren.