Del farsen i 4 lige store dele og form 4 karbonader – brug evt. en bøfformer.
Fordel hvedemel, sammenpisket æg og rasp i 3 dybe tallerkner og drys lidt salt og peber i melet. Vend først karbonaderne i mel, så i æg og til sidst i rasp.
Varm en blanding af smør og olie op i en stegepande og steg karbonaderne 3-4 minutter på hver side, til de er gyldenbrune og gennemstegte. Stegetiden varierer lidt afhængig af karbonadernes tykkelse, men kernetemperaturen skal være 70-75 grader.
Anret karbonaderne på et fad og læg en skive citron på hver. Ovenpå citronskiven arrangeres revet peberrod og kapers. Slut evt. af med et drys friskhakket persille og server med tilbehør som til wienerschnitzler – brasede kartofler, dampede ærter og evt. smørsauce.
Noter
Skal man lave mange karbonader, så kan de steges på panden og holdes varme i ovnen på ca 150 grader efterhånden som de bliver færdige.