Go Back
+ servings

Mini hasselback kartofler

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 20 stk
Udskriv

Ingredienser

  • 20 små kartofler med skræl
  • 2 spsk olie
  • salt
  • friskhakket persille til pynt

Sådan gør du

  • Vask kartofler og skær dem i tynde skiver uden at skære helt igennem kartoflen. 
  • Læg kartoflerne på en bageplade beklædt md bagepapir og pensl dem med olie og drys med lidt salt. 
  • Bag kartoflerne ved 200 °C (varmluft) i 20-25 minutter, indtil de er gyldne og møre. 
  • Anret kartoflerne i en skål, drys med lidt ekstra havsalt og friskhakket persille og server. Gerne med en god dip til. 

Noter

Er man meget tålmodig, kan man servere mini hasselback kartofler som tilbehør til diverse hovedretter. Det ser noget så fint ud, men kræver som sagt, at man har tålmodighed nok til at stå og skære massevis af småbitte kartofler i tynde skiver.