Go Back
+ servings

Tunsalat

Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 2 ds tun i vand eller olie
  • 3 spsk creme fraiche
  • 1 spsk mayonnaise
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 snackpeber (skåret i små tern)
  • ½ bdt forårsløg i tynde ringe (kan erstattes af 1 lille revet løg)
  • 1 ds majs
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Hæld væde fra tunen, kom den i en skål og findel den med en gaffel
  • Tilsæt mayonnaise, creme fraiche, citronsaft, snackpeber, forårsløg eller revet løg og majs og rør godt rundt. 
  • Smag til med salt og peber og måske lidt ekstra citron. 
  • Spis tunsalaten som den er, i en salat, i halve avocadoer eller som fyld i sandwiches.

Noter

Ovenstående portion rækker som fyld til 4 mellemstore sandwiches. Man kan med fordel lave fyldet i forvejen og lad det hvile på køl, så det kan trække smag.