Go Back
+ servings
Ristaffel med kylling i karry

Ristaffel med kylling i karry

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 2 spsk olie
  • 1 løg (hakket)
  • 2 stk kyllingebryst i tern
  • 3 tsk karry (eller efter smag)
  • 3 spsk hvedemel
  • 3 dl hønsebouillon (evt vand + bouillonterning)
  • dl madlavningsfløde eller mælk (1 lille ds kokosmælk kan også bruges)
  • salt og peber
  • diverse toppings - se teksten herover for ideer

Sådan gør du

  • Varm olien op i en gryde og sauter løget heri. Tilsæt kyllingen og brun den godt. 
  • Tilsæt karry og rør rundt, så karryen svitses let. Vend herefter mel i gryden og rør rundt, så melet fordeles godt. Hæld bouillon og fløde/mælk i gryden, bring blandingen i kog og lad den simre under låg i ca. 20 minutter. 
  • Smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra karry, hvis der ønskes en kraftigere karrysmag.
  • Server med kogte ris og masser af skønne toppings.