Go Back
+ servings

Rejesalat med mango og chili

Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 portioner
Udskriv

Ingredienser

  • 5 spsk creme fraiche
  • 1 spsk mayonnaise
  • 3 spsk sød chilisauce
  • 250 gr rejer
  • 1 bdt forårsløg (skåret i tynde ringe)
  • 1 mango (skrællet og skåret i tern)
  • 1 nip chilipulver (kan udelades)
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Rør dressingen sammen og smag den til med salt og peber. 
    Anret rejesalaten på et fad eller i en skål og pynt med de tiloversblevne rejer, forårsløg og mangotern. Pynt evt. med et drys chili og server med brød til.
  • Vend rejer, forårsløg og mangotern i dressingen men hold lidt tilbage til pynt.
  • Anret rejesalaten på et fad eller i en skål og pynt med de tiloversblevne rejer, forårsløg og mangotern. Pynt evt. med et drys chili og server med brød til.

Noter

Man kan sagtens lave salaten i god tid og lade den trække på køl indtil servering. Dog bør man vente med at drysse rejer, forårsløg og mango i tern på toppen af salaten, da den har godt af at blive rørt igennem lige inden servering, hvis den har stået på køl.