Go Back
+ servings
Pastasalat med tun

Cremet pastasalat med tun

Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 300 gr pastaskruer eller penne
  • 2 dl creme fraiche 9-18 %
  • 3 spsk mayonnaise
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 ds tun i vand/olie
  • 200 gr ærter
  • 1 ds majs
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 bdt radiser
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisning på pakken til den er al dente. Kom pastaen i en sigte, overhæld den med koldt vand og lad den dryppe af. 
  • Imens røres creme fraiche, mayonnaise, citronsaft, salt og peber sammen til en dressing.
  • Hæld vand eller olie fra tunen og rør den i dressingen. Smag til, men vær opmærksom på, at cremen skal være en smule salt i smagen. Det udlignes, når pasta og grønsager tilsættes. 
  • Vend afkølet pasta, ærter, majs, peberfrugt og radiser i tuncremen - hold måske lidt tilbage til pynt.
  • Anret pastasalaten i en skål og opbevar den på køl til servering. Server evt. med lidt godt brød.

Noter

Pastasalaten kan sagtens holde sig i flere dage så lav bare en god stor portion, så der er rester til frokost eller madpakkerne dagen efter.