Go Back
+ servings

Koteletter i fad med ananas og karry

Bagetid: 30 minutter
Samlet tid: 50 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 4 stk fadkoteletter
  • 2 tsk karry
  • 2 spsk olie
  • 8 skv ananas fra dåse
  • dl ananassaft fra dåsen
  • 1 løg (hakket)
  • 150 gr champignons (skåret i skiver)
  • 1 spsk karry
  • dl hønse- eller grønsagsbouillon (evt. vand + bouillonterning)
  • dl madlavningsfløde
  • salt og peber
  • evt. friskhakket persille til pynt

Sådan gør du

  • Gnid koteletterne ind i karry og brun dem i 1 spsk olie på en varm pande. Drys med salt og peber og læg koteletterne i et ildfast fad. 
    Server evt. med et drys persille og med løse ris og dampet grønt til.
  • Brun ananasringene i ca 1 minut på hver side på panden, så de bliver let brune, og læg dem i fadet sammen med koteletterne. 
  • Sauter herefter løg og champignons på panden og kom også blandingen i fadet. 
  • Kom den sidste spsk olie på panden og svits 1 spsk karry i den varme olie. Tilsæt ananassaft og bouillon og kog panden af. 
  • Tilsæt fløden og lad saucen komme i kog, så den tykner let. Smag til med salt og peber og hæld saucen over koteletter, ananas og svampe i fadet.
  • Sæt fadet i ovnen ved 200 °C (varmluft) i ca 30 minutter.
  • Server evt. med et drys persille og med løse ris og dampet grønt til.

Noter

I stedet for fadkoteletter kan der bruges kyllingebryst uden skind og ben. Skær evt. hvert kyllingebryst i 2-3 mindre stykker, eller bank dem let flade med håndroden, hvis de er meget store.