Go Back
+ servings

Coleslaw

Hviletid: 30 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • ½ hvidkålshoved (spidskål kan også bruges)
  • 4 gulerødder (groftrevne)

Coleslaw dressing.

  • 1 dl creme fraiche
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 2 spsk sød sennep (kan udelades)
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Hvidkål eller spidskål skæres i tynde strimler. Kram kålen godt imellem fingrene i ca 1 minut – så bliver den lidt blødere og man bliver ikke træt i kæberne af at tygge på den. 
  • Bland kål og revet gulerod sammen i en skål.
  • Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til. 
  • Vend dressingen i salaten. 
  • Lad gerne salaten trække på køl i ca 30 minutter inden servering. Det bliver den kun bedre af.