Go Back
+ servings

Hjemmelavet æggesalat

Samlet tid: 10 minutter
Antal: 3 dl
Udskriv

Ingredienser

  • 4 hårdkogte æg
  • 3 spsk creme fraiche 9-18 %
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 tsk sød sennep (kan udelades)
  • 1 tsk karry (eller efter smag)
  • karse (kan erstattes af purløg)
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Pil æggene og hak dem groft. Dette kan evt. gøres ved at skære dem et par gange på kryds og tværs i en æggedeler. 
  • Rør creme fraiche, mayonnaise, sennep, karry, friskklippet karse, salt og peber sammen og smag til. 
  • Vend de hakkede æg i dressingen og hæld det hele i en skål. Pynt evt. med et par æggebåde og lidt karse og lad karrysalaten trække på køl indtil servering. 
  • Karrysalaten kan holde sig i en bøtte med låg i 3-5 dage. 

Noter

Karrysalat kan spises som den er på rugbrød eller som fyld i en sandwich, men den er også lækker ovenpå sildemaden som et alternativ til den klassiske karrysalat.