Go Back
+ servings

Hjemmelavet barbecuesauce

Samlet tid: 5 minutter
Antal: 2 dl
Udskriv

Ingredienser

  • 1 dl god ketchup (jeg bruger Heinz)
  • 50 gr brun farin
  • 2 spsk hvidvinseddike (anden lys eddike kan også bruges)
  • 2 tsk soja
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk chilipulver (eller efter smag og styrke)
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk hvidløgspulver

Sådan gør du

  • Rør ketchup, brun farin, eddike, soja og krydderier sammen i en skål.
  • Smag barbecuesaucen til. Den skal være sød, syrlig, salt og dejlig krydret. 
  • Hæld barbecuesaucen i en bøtte eller et glas med låg og opbevar den på køl, indtil den skal bruges. 

Noter

Barbecuesaucen kan sagtens holde sig i et par uger, hvis den opbevares i en bøtte med låg og står i køleskabet.