Go Back
+ servings

Indbagte asparges

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 20 stk
Udskriv

Ingredienser

  • 1 bdt asparges (ca 20 stk)
  • 10 skv lufttørret skinke (fx serrano)
  • 1 rulle fersk pizzadej

Sådan gør du

  • Knæk den nederste træge del af aspargesene. 
  • Halver skinkeskiverne på langs, så der bliver 20 strimler. 
  • Rul pizzadejen ud og skær den i 10 strimler på tværs. Skær derefter dejen igennem på langs, så der bliver 20 dejstrimler i alt. 
  • Rul først en skive skinke og derefter en strimmel dej om hver asparges og læg dem på en bageplade med bagepapir. 
  • Bag aspargesene i ca 10 minutter ved 190 °C (varmluft) til aspargesene er møre og dejen gylden og gennembagt. 
  • Lad de indbagte asparges afkøle lidt på bagepladen og server dem lune.

Noter

I stedet for en rulle pizzdej kan man bruge en rulle fersk butterdej, som skæres ud i strimler og vikles om de grønnes asparges sammen med skinken.