2tsktørret fransk estragon(2 spsk friskhakket estragon kan også bruges)
2spskhvedemel
2dlvand(eller mælk)
2dlmadlavningsfløde
2spsksød sennep
2tskhvidvinseddike(kan erstattes af citronsaft)
salt og peber
Fremgangsmåde
Afpuds mørbraden og skær den ud i bøffer á ca 3 cm. Bank bøfferne let flade med håndroden.
Smør et tyndt lag sød sennep på mørbradbøfferne og drys med salt og peber.
Varm olien op i en stegepande og brun bøfferne på begge sider, læg dem herefter i et ildfast fad.
Sauter de hakkede løg på stegepanden - der burde stadig være lidt olie tilbage på panden - og tilsæt estragon.
Kom 1 spsk hvedemel på panden og bland det godt sammen med løg og estragon. Hæld herefter vand og fløde på den varme pande.
Bring panden i kog under omrøring, så saucen jævnes og tykner let. Smag til med 1-2 spsk sød, fransk sennep, eddike eller citronsaft, salt og peber og hæld saucen over mørbradbøfferne i fadet.
Sæt fadet i ovnen i ca 15 minutter ved 200 °C varmluft.
Drys evt lidt friskhakket estragon over fadet inden servering og server med ovnristede kartofler eller ris og dampede grønne bønner eller ærter.
Der kan sagtens tilsættes yderligere grønsager i form af fx porrer eller forårsløg i tynde ringe eller skivede champignons - svits grønsagerne på panden samtidig med det hakkede løg.