Go Back
+ servings

Pizzaboller (koldhævede)

Samlet tid: 35 minutter
Antal: 12 stk
Udskriv

Ingredienser

  • 1 portion dej til koldhævede boller (find opskriften her)
  • 3 dl tomatsauce
  • 200 gr revet ost
  • 1 pk pepperoni i skiver (fyldet er selvfølgelig valgfrit)
  • 2 tsk tørret oregano/basilikum
  • evt oliven

Sådan gør du

  • Start med at varme ovnen op til max temperatur. 
  • Ved hjælp af en våd spiseske sættes dejen i 10-12 boller på 2 bageplader beklædt med bagepapir. Sørg for lidt afstand.
  • Fugt fingrene og pres hver bolle lidt fladere til små pizzabunde.  
  • Fordel tomatsauce, revet ost og pepperoni på bundene. Pynt evt. med oliven og et drys oregano. 
  • Når ovnen når sin max temperatur sættes pizzabollerne ind og temperaturen sænkes til 225 °C (varmluft). 
  • Bag bollerne i 15-20 minutter ved 225 °C (varmluft), indtil osten er smeltet og bollerne er gennembagte.
  • Lad pizzabollerne køle let af på bageristen og spis dem varme, lune eller kolde.
  • Pizzabollerne kan holde sig i 2-3 dage, hvis de pakkes godt ind, og evt. lunes let inden servering. De kan desuden fryses.