Go Back
+ servings

Tabouleh med citron og persille

Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 2 dl bulgur eller couscous
  • 1 rød peberfrugt (hakket)
  • 1 rødløg (finthakket)
  • 2 dl friskhakket persille

Dressing

  • 3 spsk citronsaft
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk sennep (jeg bruger en mild, gul sennep)
  • 1 tsk honning
  • salt

Sådan gør du

  • Tilbered bulgur eller couscous efter anvisning på posen og lad den afkøle. 
  • Bland bulgur/couscous med hakket peberfrugt, rødløg og persille i en skål. 
  • Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til. 
  • Vend dressingen i salaten og lad den trække i 15-30 minutter inden servering men gerne længere.  

Noter

Tabouleh kan sagtens holde sig flere dage på køl, så lav gerne en ekstra stor portion og tag resterne med på madpakken.