Go Back

Hindbær med chokolade

Samlet tid: 10 minutter
Udskriv

Ingredienser

  • 1 bk hindbær (ca 250 gr)
  • 50 gr god chokolade

Sådan gør du

  • Stil hindbærrene på højkant med hullet opad - det gør processen meget nemmere. Bærrene kan passende stilles på højkant i den plastikbakke de købes i, så kan de holde balancen ved at støtte hinanden.    
  • Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovnen og kom den i en lille sprøjte- eller frysepose. 
  • Klip et lille hul i posen og sprøjt chokolade ned i hvert hindbær. Jeg venter gerne til chokoladen er afkølet lidt og er tyknet let - så kan den være lidt nemmere at styre.
  • Når alle bærrene er fyldte, sættes bakken med hindbærrene på køl til servering.

Noter

Man kan sagtens bruge andre former for chokolade end bare mørk. Jeg kan især anbefale hvid chokolade, som passer forrygende godt til de sød-syrlige hindbær.