Læg tærtebunden i et tærtefad, prik den med en gaffel og forbag bunden i 10-15 minutter ved 200 °C (alm. ovnfunktion).
Læg baconstykkerne på en bageplade med bagepapir og bag dem gyldne i ovnen samtidig med tærtebunden.
Knæk den nederste del af de grønne asparges, der hvor den knækker naturligt. Skær herefter aspargesene i grove stykker og læg dem i den forbagte tærtebund.
Bræk stegt bacon i mindre stykker og læg det ovenpå aspargesene.
Pisk æg, creme fraiche, salt og peber sammen og hæld æggemassen over i tærtebunden. Drys med revet ost på toppen.
Bag tærten i 25-30 minutter ved 200 °C (alm. ovnfunktion), indtil tærten er gylden og æggemassen stivnet.
Server med grøn salat og en lækker dressing.
Noter
Som med de fleste andre madtærter, så kan denne her tærte fryses. Den skal blot optøs og lunes inden servering. Bliver tærten for mørk, når den lunes, så dæk den til med et stykke stanniol.