Go Back
+ servings

Pizza på naanbrød

Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 stk
Forfatter: Anne-Kathrine Schelde
Udskriv

Ingredienser

  • 4 stk naanbrød
  • 2 dl tomatsauce
  • 2 kugler frisk mozzarellaost
  • 8 skv lufttørret skinke
  • 1 dl basilikumpesto
  • frisk basilikum til servering

Sådan gør du

  • Fjern emballagen fra naanbrødene og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Smør tomatsauce på brødene.
  • Knug vandet af mozzarellakuglerne, pluk dem i mindre stykker og fordel mozzarellaen ovenpå brødene.
  • Læg skinken øverst på brødene og bag dem ved 200 °C (varmluft) i 8-12 minutter, indtil osten er gylden og brødet er varmt og sprødt i kanten. Vi kan godt lide helt sprøde kanter, så mine brød får altid max tid i ovnen.
  • Dryp de nybagte naanpizzaer med pesto og pynt evt. med frisk basilikum inden servering.

Noter

Ovenstående fyld er selvfølgelig bare vejledende. Man kan lave naanpizzaer med stort set alle former for pizzafyld, så det er kun fantasien, der sætter grænser.