Go Back
+ servings

Pastasalat med grønt

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 300 gr pasta
  • 1 bdt grønne asparges
  • 1 rød peberfrugt (hakket)
  • 1 rødløg (hakket)
  • 200 gr bælgede edamamebønner (sojabønner)
  • 200 gr ærter
  • 1 ds majs
  • friskhakket persille (kan udelades)

Dressing

  • 6 spsk olivenolie
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 2 tsk sød sennep (kan erstattes af lidt ekstra sukker/honning)
  • 1 nip sukker
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kog pastaen i rigeligt, saltet vand efter anvisning på pakken. Hæld herefter pastaen i en sigte, overhæld med koldt vand og lad den afdryppe.
  • Knæk den nederste, træede del af de grønne asparges og skær dem herefter i mundrette stykker.
  • Kom asparges, peberfrugt, rødløg, edamamebønner, ærter, majs og pasta i en stor skål og vend det sammen med friskhakket persille.
  • Rør olivenolie, eddike og sennep sammen i en skål og smag til med sukker, salt og peber. Dressingen skal være sød-syrlig.
  • Vend dressingen i salaten og rør godt rundt så den fordeles.
  • Lad gerne salaten trække inden servering, så dressingen når at give smag til pasta og grønsager.