Go Back
+ servings

Pil-selv rejer med cocktailsauce

Samlet tid: 5 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Anne-Kathrine Schelde
Udskriv

Ingredienser

  • 1 kg skalrejer (beregn 1 kg rejer til forret og 2 kg til hovedret)
  • 1 citron (skåret i både)
  • frisk dild

Cocktailsauce

  • 2 dl creme fraiche 9-18 %
  • 2 spsk ketchup
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 1 tsk paprika
  • evt. et nip sukker
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Optø rejerne, hvis de er frosne, skyl dem og lad dem dryppe af i en sigte.
  • Anret rejerne på 4 tallerkener og pynt med citronbåde og frisk dild. Rejerne kan selvfølgelig også anrettes i 1-2 store skåle.
  • Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber og evt. et nip sukker, hvis dressingen er for syrlig.
  • Kom dressingen i 4 små skåle og sæt en skål på hver tallerken. Server straks eller opbevar på køl indtil servering.
  • Server gerne med lunt flute og måske smør.

Noter

Skal rejerne opbevares på køl i længere tid, kan det være en god ide at vente med at pynte med dild indtil lige inden servering. Ellers kan man risikere, at dilden falder sammen og bliver lidt trist at se på.