Go Back
+ servings

Kartoffelpizza på tortillabund

Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 stk
Forfatter: Anne-Kathrine Schelde
Udskriv

Ingredienser

  • 4 tortillapandekager
  • 4 kartofler
  • 1 kugle frisk mozzarellaost
  • frisk eller tørret rosmarin
  • olivenolie
  • salt

Sådan gør du

  • Læg tortillaerne på 2 bageplader beklædt med bagepapir.
  • Skrub kartoflerne og skær dem i ultratynde skiver.
  • Knug vandet af mozzarellaosten og pluk den i mindre stykker.
  • Fordel kartoffelskiver, mozzarellaost og et drys rosmarin på hver tortilla. Afslut med lidt olie og et drys salt.
  • Bag pizzaerne ved 200 °C (varmluft) i ca. 10 minutter til osten er smeltet og kartoffelskiverne er møre og har let gyldne kanter.
  • Server straks, gerne med en salat ved siden af.

Noter

Man kan også bruge kartoffelpizzaerne som appetizer, evt. i selskab med en drink. De er vældig lækre at gå og nippe til.